Veelgestelde vragen

 1. WAT IS DE LAY’S “WIN EEN LAY'S PRIJS! ELKE WEEK” ACTIE?

Het is een winactie waarmee jij elke week een kans maakt op een leuke Lay’s prijs. Door de unieke code die vermeldt staat op het zakje chips in te voeren op onze website, maak je kans op gave Lay’s prijzen. Je kan deelnemen van 1 maart 2017 tot en met 1 juli 2018.
 

 1. HOEVEEL PRIJZEN ZIJN ER BESCHIKBAAR OM TE WINNEN EN WANNEER ZULLEN ZE WORDEN WEGGEGEVEN?

Elke week van de maand wordt er één prijs weggegeven. Afhankelijk van het aantal weken dat een maand heeft, zijn dat er dus vier of vijf. Elke nieuwe maand wordt er een andere prijs weggegeven dan de vorige maand weggegeven, dus één maand lang wordt dezelfde prijs weggeven. Dit betekent dat je elke week kans maakt om een leuke Lay’s prijs te winnen.
 

 1. WAAROM MOET IK MIJN GEGEVENS ACHTERLATEN BIJ HET INVOEREN VAN DE CODE?

Deze gegevens zijn belangrijk voor het winnen van de prijzen. De website geeft meteen aan of je gewonnen hebt of niet. Als je gewonnen hebt, moeten we weten dat de prijs ook bij de juiste persoon terecht komt.
 

 1. HOE WEET IK OF IK HEB GEWONNEN?

Als je hebt gewonnen, zal je direct na het invullen van je code op www.lays.be/win een beeld zien staan dat jij de potentiële winnaar bent. Er zal je dan worden gevraagd om een kort formulier in te vullen en een vraag correct te beantwoorden. Indien jij de vraag correct beantwoordt en we jouw deelname kunnen verifiëren, dan heb jij gewonnen. Je zult ook een follow-up e-mail ontvangen op het e-mailadres dat je tijdens het registreren hebt opgegeven.
 

 1. WELKE SMAKEN DOEN ER MEE AAN DEZE ACTIE?

De actieverpakkingen van deze actie zijn voorzien van een gele banner op de verpakking. De volgende smaken worden gezien als actieverpakkingen en zouden verkrijgbaar moeten zijn bij jouw outlet die de Lay’s producten verkoopt:

 • Lay’s Paprika 40 gram
 • Lay’s Naturel 40 gram
 • Lay’s Pickles 40 gram
 • Lay’s Superchips Salt ’n Pepper 40 gram

 

 1.  HOE WERKT HET ACTIEMECHANISME?

Koop een ‘WIN een Lay’s prijs! Elke week!’ Lay’s actieverpakking, ga naar www.lays.be/win en selecteer het land waarin je woonachtig bent. Vul vervolgens je e-mail adres in, bevestig dat je 16 jaar of ouder bent op het moment van deelname en voer de unieke code in die achter op de actieverpakking staat en, indien je een potentiële winaar bent, antwoord de kennisvraag.

De organisator van de actie heeft op voorhand alle momenten vastgesteld waarop de prijzen vallen. Voor elk win-moment is er één prijs te winnen. De eerste inzending die tijdens of het snelst na het vastgestelde win-moment is verzonden, zal de prijs in kwestie winnen.

 

 1. WAAR KAN IN DE UNIEKE CODE VINDEN EN WELKE VERPAKKINGEN DOEN ER MEE AAN DE ACTIE?

De unieke code is te vinden op de achterkant van de actieverpakking, onder de houdbaarheidsdatum. De actieverpakkingen zijn de volgende:

   • Lay’s Paprika 40 gram
   • Lay’s Naturel 40 gram
   • Lay’s Pickles 40 gram
   • Lay’s SuperChips Salt ’n Pepper 40 gram

 

 1. HOEVEEL KEER KAN IK MEEDOEN EN HOE VAAK KAN IK WINNEN?

Je kunt zoveel keer per dag meedoen aan de actie, onder voorwaarde dat elke invoer een unieke code betreft. Als je een prijs wint, ben je de eerste 5 weken na het winnen van je prijs uitgesloten van deelname.


 

 1. HOE LANG IS DE TOTALE ACTIEPERIODE?

Je kan meedoen vanaf 1 maart 2017 tot en met 1 juli 2018.
 

 1. IK HEB DE SLUITINGSDATUM VAN DE ACTIE GEMIST MAAR IK HEB NOG EEN ACTIEVERPAKKING OVER. KAN IK DIE GEBRUIKEN?

Nee, helaas kan je niet meer mee doen aan de actie als je de sluitingsdatum hebt gemist.
 

 1. HOE ZAL IK MIJN PRIJS ONTVANGEN?

Dit zit zal naar jou worden gecommuniceerd als onderdeel van het winproces.

 1. IK HEB EEN VRAAG, WAAR KAN IK TERECHT?

Heb je een vraag over je gewonnen Lay's prijs? Neem dan contact op via info@ffo.nl of bel naar +31 33 254 2120. Heb je een andere of algemene vraag over de actie? Bel in België tijdens de kantooruren gratis naar 0800-20330.

 

 1. HOE OUD MOET IK ZIJN OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Je moet 16 jaar of ouder zijn om mee te kunnen doen aan de actie.

 

 1. IK WOON NIET IN BELGIË, KAN IK NOG STEEDS MEEDOEN?

Nee, zoals ook in onze actievoorwaarden vermeld staat, kan je alleen meedoen aan de winactie als je woonachtig in België bent.

 

 1. ZIJN ER NOG RESTRICTIES VOOR MIJ ALS IK WIL MEEDOEN?

Deze win-actie staat open voor inwoners van België die 16 jaar of ouder zijn, met uitzondering van werknemers van de Organisator en hun naaste familieleden (echtgenoot/echtgenote, ouder, kind, broer/zuster, grootouder en/of naaste stief familie). Daarnaast zijn de eigenaar, medewerker en/of vrijwilliger van het verkooppunt van de actieverpakkingen ook uitgesloten van deelname aan deze actie.
 

 1. IK HEB GEEN TOEGANG TOT HET INTERNET, HET IS ONEERLIJK DAT IK NIET KAN MEEDOEN.

Gezien de omvang van deze actie, kunnen we mensen alleen via online laten meedoen om ervoor te zorgen dat alle inzendingen eerlijk worden behandeld. Er is tegenwoordig gemakkelijk toegang tot het internet te verkrijgen in bijvoorbeeld openbare ruimtes zoals bibliotheken.

 

 1. MOET IK BETALEN OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Er zullen geen additionele kosten zijn, naast de kosten die je zou kunnen oplopen als je data gebruikt via je mobiele telefoon of Internet provider.

 

 1. WAAR WORDT DE INFORMATIE DIE IK HEB INGEVULD VOOR GEBRUIKT?

Jouw informatie zal worden gebruikt om jou een e-mail ter bevestiging te kunnen sturen en om te kunnen kijken hoe vaak jij op hebt meegedaan en om te zien of jij al iets gewonnen hebt.

 

 1. WAT DOEN JULLIE ERAAN OM TE VOORKOMEN DAT CONSUMENTEN DIE MEEDOEN GAAN FRAUDEREN?

Wij nemen frauderende deelnemers zeer serieus en zullen processen en checks implementeren om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans heeft om te winnen. Dit houdt in dat er wordt gecheckt op uniekheid van details bij het registreren en er zal een zorgvuldige handmatige check worden gedaan op de winnaar nadat zij zijn geselecteerd om te kijken of er individuen zijn die wellicht niet voldoen aan de eisen zoals die in de actievoorwaarden staan vermeld.

 

 1. MOET IK SOFTWARE DOWNLOADEN EN INSTALLEREN OM MEE TE KUNNEN DOEN AAN DE ACTIE?

Nee.

 1. IK HEB EEN PRIJS GEWONNEN—WANNEER KOMT MIJN PRIJS AAN?

We zullen binnen 14 dagen na jouw win notificatie contact met jou opzoeken om de bezorging van jouw prijs te regelen. We zullen onze uiterste best doen om de prijs zo snel mogelijk bij jou bezorgd te krijgen, maar houdt er alsjeblieft rekening mee dat het tussen 2 tot maximum 6 weken na het ontvangen van je win notificatie kan duren.